Chec la Multicooker

de Tabita _ in Prajituri, 25 Iun 2014 | 5491 vizualizari

 

Un chec foarte bun si pufos. Se poate coace si in cuptor normal.
Inspiratie: reteta propusa de Ryta: http://www.bucataras.ro/retete/chec-62469.html Multumesc pentru reteta.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 10 linguri ulei
  • 15 linguri lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cani faina
  • 1 praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec la Multicooker:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat si se bat in continuare pana se intareste spuma ca la bezea.

Galbenusurile se freaca cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se adauga peste albusuri si se amesteca usor de jos in sus.

Se adauga laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt pana se incorporeaza.

Peretii vasului Multicooker se  tapeteaza cu putin ulei si faina.

Se toarna compozitia.

Se seteaza aparatul pe functia Bake 150 grade C, pentru 40 de minute.

Dupa finalizarea programului, aparatul se deconecteaza de la curent.

Se lasa putin sa se racoreasca, apoi se portioneaza.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pe poate pregati si in cuptor normal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec "zebra" cu pudra de roscove